HR projecten


AM Consulting is een inspirerende, onafhankelijke HR-partner voor een groot scala aan bedrijven. Onze experten worden ingezet afhankelijk van uw specifieke noden. Start-ups, scale-ups en KMO’s zijn onze belangrijkste doelgroep. Wij ontzorgen u op vlak van HR en bieden advies op maat met een hands-on aanpak.

Onafhankelijke HR ondersteuning op uw maat:

  • HR inspirator: we bieden u een HR expert die verder kan bouwen op de structuur en de cultuur van uw bedrijf volgens uw noden. Door samen te werken met een consultant van ons bedrijf haalt u meteen jarenlange ervaring binnen alsook de professionaliteit en flexibiliteit waar u naar op zoek bent. Doordat de expert onafhankelijk is van uw organisatie zal hij of zij u adviseren als neutrale partner. U kunt u focussen op uw core business terwijl onze HR-expert zijn of haar expertise toepast op uw HR beleid. 
  • HR tools: er zijn tal van digitale tools op de markt wat de keuze als ondernemer niet altijd evident maakt. Wij nemen dit graag van u over waardoor we u het voorstel kunnen doen dat best bij uw bedrijf en medewerkers past waardoor u tijd wint en de omschakeling kunt maken naar een tool die uw HR processen vereenvoudigt en efficiënter maakt.
  • Employer branding: het imago van uw onderneming is cruciaal om de juiste medewerkers aan te trekken. We kunnen uw employer branding projecten verzorgen zodat we optimaal inzetten op het behoud van talent in uw onderneming en de kwalitatieve instroom kunnen verhogen. Hiervoor werken we een strategie en communicatie uit en doen we beroep op onze experten die kennis hebben van zowel HR als marketing wat zorgt voor een belangrijke toegevoegde waarde rond employer branding. We bieden ook coachings aan om uw interne mensen hierin bij te staan. Employer branding is dé specialisatie van AM Consulting.
  • Talent acquisition: wij kunnen u bijstaan bij het uitwerken van uw rekruteringsproces en onboarding trajecten.
  • Payroll en administratie: wij bieden u een oplossing voor uw payroll en HR-administratie
  • HR analyse: Via een HR analyse nemen we het reilen en zeilen van uw organisatie onder de loep. We verzamelen de input in een rapport en stellen een actieplan op met concrete voorstellen ter verbetering. Hierdoor kan je gerichte acties ondernemen om uw bedrijf verder te laten groeien of om tot een stevige basis te komen. Uw medewerkers zijn belangrijke ambassadeurs van uw bedrijf. Als externe partner garanderen we 100% vertrouwelijkheid in dergelijke projecten en stellen we ons steeds neutraal op.
  • Algemeen HR advies: We bieden graag HR support voor al uw HR vragen. We verlenen u professioneel advies en garanderen een snelle opvolging en hands-on aanpak om uw doelen te realiseren.
HR projecten

HR projecten

Zoekt u een business partner voor uw HR uitdaging als zaakvoerder van een start-up, scale-up of KMO, neem dan vrijblijvend contact op en ervaar dat het werken met een HR-expert leidt tot succesvolle resultaten. 

ann-sophie@amconsulting.be of +32 491 08 69 86