HR projecten


AM Consulting is een inspirerende, onafhankelijke HR-partner. Onze expertise wordt ingezet afhankelijk van uw specifieke noden. Scale-ups en KMO’s zijn onze belangrijkste doelgroep. Wij ontzorgen u op vlak van HR & communicatie en bieden advies op maat met een hands-on aanpak.

Onze missie is organisaties helpen om een open communicatie te hanteren vanuit onze passie om mensen te verbinden en te inspireren.

Onafhankelijke HR ondersteuning op uw maat:

  • HR inspirator: we bieden u een HR expert die verder kan bouwen aan de structuur van uw bedrijf volgens uw noden en rekening houdende met de cultuur van uw bedrijf. Door samen te werken met een consultant van ons bedrijf haalt u meteen jarenlange ervaring binnen alsook de professionaliteit en flexibiliteit waar u naar op zoek bent. Doordat de expert onafhankelijk is van uw organisatie zal hij of zij u adviseren en inspireren als neutrale partner. U kunt u focussen op uw core business terwijl onze HR-expert zijn of haar expertise toepast op uw HR beleid. 
  • HR tools: er zijn tal van digitale tools op de markt wat de keuze als ondernemer niet altijd evident maakt. Wij stellen ons graag op als partner zodat we samen de tool kunnen kiezen dat best bij uw bedrijf en medewerkers past. Hierdoor kunt u HR processen vereenvoudigen en efficiënter maken waardoor u tijd wint.
  • Employer branding: het imago van uw onderneming is cruciaal om de juiste medewerkers aan te trekken. We kunnen uw employer branding projecten verzorgen zodat we optimaal inzetten op het behoud van talent in uw onderneming en de kwalitatieve instroom kunnen verhogen. We bieden ook coachings aan om uw interne mensen hierin bij te staan.
  • Interne en externe communicatie: vandaag de dag is verbindende communicatie enorm belangrijk geworden in alle organisaties. Meestal is er een strategie voor sales en marketing communicatie en al te vaak wordt interne en externe communicatie gericht op huidige en toekomstige medewerkers over het hoofd gezien. Nochtans zijn uw medewerkers belangrijke ambassadeurs van uw bedrijf en kunnen ze een hefboomeffect hebben op uw HR-inspanningen. Het toepassen van verbindende communicatie zorgt dat alles in lijn is. 
  • Talent acquisition: wij kunnen u bijstaan bij het uitwerken van uw rekruteringsproces en pre-, on- en offboarding trajecten.
  • Payroll en administratie: wij bieden u een oplossing voor uw payroll en HR-administratie

Als externe partner garanderen we 100% vertrouwelijkheid in al onze projecten en stellen we ons steeds neutraal op. We verlenen u professioneel advies en garanderen een snelle opvolging en hands-on aanpak om uw doelen te realiseren.

Volg ons op LinkedIn en Facebook

HR projecten

HR projecten

Zoekt u een business partner voor uw HR uitdaging als zaakvoerder van een scale-up of KMO, neem dan vrijblijvend contact op en ervaar dat het werken met een HR-expert leidt tot succesvolle resultaten. 

ann-sophie@amconsulting.be of +32 491 08 69 86 

Volg ons op LinkedIn en Facebook